Friday, 10 January 2014

IKEA akan Dibuka di Pulau Pinang Tak Lama Lagi..Yeay!!

Assalamualaikum dan salam Jumaat smua..
Terus rasa terkejut bila ada orang share kat FB pasal IKEA..
yang terkenal dengan barang perabot yang sekecil 
sampai sebesar-besarnya yang murah lagi comel tuu akan
di buka di Utara tak lama lagi.


Berita yang wia dapat dari sumber Sini
kalau dah dekat Batu Kawan Penang memang tak jauh dah uOls..
kalau tidak jauh nak kena menapak sampai Damansara nun..
Barang/perabot dia memang nampak cecantik!

Hal ni buat wia bertambah eksited! Haha..
Hope cepatlah kan pembinaanya tuu..
dah bukak branch baru..seronoklah orang Penang..terutamanya orang Utara
nak shopping perabot yang best-best di IKEA ni kan..





Kiutnya kan.. dan saya gembira mendengar berita ini..yeehaa!!
Malaysia kian maju ke depan..
Jumaat Mubarakah buat semua :)
Selamat berblogging . Perkara best seronok dikongsi bersama.

1 comment:


  1. Hai,jom join TIGA GA yg menarik ni!

    Are you BELIEBER,DIRECTIONER OR KPOPPER?? Come join this GA!
    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/fangirls-giveaway.html


    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway-by-monster-and-lala.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi