Thursday, 9 January 2014

Pretzel..Rangup dan Sedapp! :D

Assalamualaikum....
Pertama kali cuba yang dipanggil Pretzels selepas dipromosi
kawan lama sebab dia jual. Berkenan..terus grab 4 bekas mini Pretzels
yang tengah dok femes amous sekarang ni ;p

Rasanya..seakan Pappero versi moden..
wia paling suka yang fully coated dengan coklat. Yummy!!
Satu lagi Hazelnut feveret mak..Hehe






Adik-adik pun suka...
Berebut-rebut dengan bekas saiz mini ni..
Tak pa nanti kita order lagi ye adik-adikku..
mak ayah pun turut rasa..

psst Pretzet ni juga sesuai dijadikan hadiah mahupun goodies..
Sesiapa yang sedang cari idea tu leh cepat-cepat dapatkan di kedai cookies
berdekatan dengan tempat uOls ye.
:)

3 comments:

  1. tengok gambar pun dah terliur ^^.

    ReplyDelete
  2. beli kat mana ni.. lama dah cari.. sob sob..

    ReplyDelete
  3. chomeynye pretzel tu!! =)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi