Sunday, 26 January 2014

Update yang Tertangguh..

Assalamualaikum semua......
Lamanya belog wia nih tak ber-update ;)
sambil berlatar belakangkan lagu 80-an umah jiran
terasa nak menaip di belog kesayangan nie..

Sebenarnya wia rasa down dua tiga hari nie..
sebab tu mood menaip kelaut walhal banyak yang nak
dikongsi dalam belog. Percaya atau tidak sekarang ni
wia banyak update instagram dari aktif FB/ Twitter..Hikss
tanya kawan-kawan pun ramai aktif desana..

Penutup Januari 2014, ramai pulak member satu sekolah
satu kelas, layangkan kad kenduri kawin...
alahai sayang-sayang semua, kalau tak ada aral 
pasti wia sampai..Kalau masa lapang macam sekarang
memang akan sampai. Yang dekat-dekat jela..



Seronok dengar kawan-kawan nak kawin ni tau..
kalau tanya wia..memang wia nak kawin sekarang jugak ;p Haha
tapi mr.dear belum hint apa-apa lagi...
Cewaah! gaya macam dah ready habis anak dara sorang nih..
Tak ada laa dah ramai orang tanya..tahu lah dah umur 24 tahun..
masih muda lagi ni...Haha. enjoy dulu ye dak? * angkat kening*

Banyak stori nak kongsi..tapi USB dengan lappy ni buat hal pulak.
jadi hold dulu la ye blogger sekalian.

Sebenarnya wia ada contact kenalan lama baru-baru ni..
kemain lagi tau. ada yang still macan dulu..
ada yang berubah sedikit sebanyak. Kerlass!
Apapun pandangan orang, kita letak tepi jauh-jauh..
orang hanya tahu bercakap, tapi yang hadapi kita sendiri..

So, selepas wia rasa cool balik, moleklah kiranya wia 
happykan diri sendiri dalam tahun nie.. Suka suki dulu..
Jodoh pertemuan, ajal maut, rezeki dan kerja..
Hanya Allah yang lebih tahu, Kalian tolong doakan ye.

Lihat ke depan..Masih banyak rezeki terbuka luas.
Kawin? Biar masa menentukan..Baru la tak nampak terdesak ..Hikhik
ambik aura banyak-banyak dulu.. *peace!*



Makan coklat dulu, baru maniss di kemudian hari :)
pss jangan diabeties sudahh..haha. bahagia bila dear memahami..
Syukur alhamdulillah....

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi