Friday, 14 March 2014

Hand Sock Lacey

Assalamualaikum dan Salam Jumaat...
Lately berkenan sangat dengan hand socks yang ada lacey..
Sweets! selain nampak ekslusif ^____^
syukur sangat dapat jumpa link ig-shop dan website
yang jual lacey hand sock ni dengan harga yang berbaloi..



Rambang mata..Semua ada lace dengan colour yang ohsem!
lama wia cari yang ada lacey ni..akhirnya jumpa juga..teehee
memudahkan wia nak shopping handsock lepas ni..


yellow pastel!


putih sesuci lebaran :)


Hitam memikat ;) Hehe


Gold pun cantik kan? :)

Seronok sangat sekarang ni nak bergaya dengan tutup aurat memang mudah..
kalau nak cantik tu, memang boleh! Hikss
kalau uOls suka kaler apa..Boleh la pilih mana berkenan dihati :)
#DoaUntukMH370

3 comments:

  1. nak beli kat mana ne ek? cantik... :)

    ReplyDelete
  2. cantik.. pe IG dia??

    ReplyDelete
  3. Anonymous2:27 pm

    Cantik.blh beli kt mn ye

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi