Saturday, 1 March 2014

Selamat Datang Babak Baru - MAC ❤

Welcome March, Assalamualaikum..
yeay! akhirnya dah masuk bulan ketiga dari dua belas bulan..
Cepatnya masa alhamdulillah :')


Pejam celik pejam celik, lewat malam baru boleh update belog kesayangan.
sibuk belek lappy biru asyik mintak belai baru nak shut down..
dah settle baru rasa heaven..legaa tak payah nak tunggu lelama..
setiap kali nak open atau shut down..Peace!!

Love Myself too much..Selfie 
Lately kerap sangat jumpa orang yang cantik dan gojes.
sampai terasa diri kerdil walaupun memang rendah dengan berketinggian 148cm
ecece dah tak malu-malu nak sebut ketinggian yang tak berapa nak tinggi tuu ;p
ini sebab wia terbaca blog puan yuyu yang somel lagi comel pluss pluss.
kiut sangat tapi dia pandai menggayakan diri.

Lagi best, Farah Khairuddin, owner
 Cala Qisya pun comel molek juga ketinggian dia
tapi sangat ohsem jadi model butik sendiri.
Rasa Masha Allah..kenapa perlu nak merendah 
diri dengan keunikan yang kita ada ni kan ;)

yang penting sekarang wia kena kuruih.
Target besar nak macam Cik Epal yang sekarang nak selim melim uOls.
wia pun boleh dikatakan kategori chubby sekarang ni.
dah rendang bila badan besar dan rendah bila disisi orang yang tinggi.
tapi heels la penyelamat. Hikss. Dah umur menjangkau dewasa nie
kena pandai bawa diri dalam dunia yang penuh pancaroba ni..fiuhh!
Al-Quran dan sunnah jadi pegangan.

Ok sebenarnya panjang lebar berceloteh dalam entri kali nie..
nak cakap satu je, ada kemahuan disitu pasti ada jalan..Percaya lah..
Bulan Mac bulan istimewa buat wia..Hee
Ce teka kenapa...Pssttt..Rasa hati berbunga bahagia.
walaupun tengah tanam anggur tak berbuah..Gurlp!
Dugaan kecil Allah nak bagi...Doakan dipermudahkan ye uOls..
Salam blogging dari Dawia Honeyputri!
*menaip dengan hati, memang puas sehingga ke tulang hitam..teehee
:)

1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi