Thursday, 6 March 2014

VSCO Cam™ The Standard of Mobile Photography

Assalamualaikum dan salam keceriaan :)
VSCO CAM uOls pernah dengar tak?
wia tertanya-tanya apa la sebenarnya app nie..

VSCO Cam ™ juga termasuk satu set keingkaran laras (lihat: mudah) Pratetap dan Peralatan untuk mengedit cekap dan tepat dengan penyesuaian Pratetap tambahan boleh dibeli di kedai dalam App. Di samping itu, untuk jurugambar yang menikmati berkongsi imej melalui pelbagai kedai, pilihan anda termasuk: Instagram, Facebook, Twitter, Weibo, roll kamera, e-mel, dan - VSCO Grid ™: satu platform penerbitan minimalis untuk mempamerkan yang terbaik dalam fotografi mudah alih, secara langsung disepadukan ke dalam aplikasi, membuat perkongsian mudah.


Sekarang kan segala-galanya instagram dan whatApps..
tengok gambar yang ohsem dan cantik terasa nak jugak! hehe
Jadi wia pun pegi Google Play dan install..
Hasilnya pun memang tampak profesional..!







Contoh gambar nampak gempak kan..
macam gambar ala DSLR fotografi..
ni video intro pasal vsco cam..Hikss..

VSCO Cam™ from VSCO on Vimeo.
:)

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi