Saturday, 21 November 2015

Counting Days// Wieya + Raudzi ❤

Assalamualaikum..Pembuka Bicara..
Hai semua..Moga sihat sejahtera hendakNya.
Cuti sekolah dah bermula. Hurray!!
Maka bermula lah musim kenduri kawin..
auww wieya dah terasa majlis dah makin dekat..
tengok ticker "counting days" dah kurang dari 20 hari :)
Cepatnya masa lahai...Moga Allah permudahkan urusan. amin ya rabb.
Kompang Di palu..
Pengantin Baru..
Duduk Bersanding..
Tersimpul Malu...
Rasa dok berkumandang nanyian lagu kompang di palu.. 
Lagu rakyat yang tak lekang dek panas, tak lapuk dek hujan. Hikhik
Perasaan sekarang? Masih biasa-biasa. Yeke? Haha
Cuma dok fikir apa lagi yang tak settle!

wieya sedang nikmati saat bergelar darah manis tinggal lagi 2 minggu..
dan tak sabar nak pegang title PUAN dan become Queen..hee
Rasa macam tak pecaya kot. Sambil kesat-kesat mata tengok kalendar.
Setakat ni wieya dah jumpa dua orang kenalan yang kongsi tarikh kawin yang sama.
Tak tahu la nak rasa eksaited ke apa..ngee. Cuma macam tak sangka uOls!
dan masing-masing tak boleh nak hadir majlis orang lain.
kang majlis kenduri tak ada pengantin pulak. Haha. Nasib jauh-jauh.


Makin nak dekat nanti mesti ada lagi kenalan 
yang  berkongsi tarikh yang sama ;) cuma belum tau..kan kan.
Saat sebelum bergelar isteri banyak jugak yang kena persiapakan diri.
Fizikan dan mental. In Shaa Allah. Doakan yang terbaik.
Seorang demi seorang member dah bergelar isteri.
dan selepas itu bergelar ibu. Sukanya lahai  

GoodieS 
Wedding Card 
Dress Attire ✓
Hand Bouquet
Pelamin 
Photobooth 
Make Up Artist 
Photog + Video 
Bunga Telur 
Bunting
Guest Book 

❤❤❤
Debar menanti detik bersejarah dalam hidup...

3 comments:

  1. semoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  2. wahh~ congrats ! smoga Allah permudahkan =)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi