Monday, 16 November 2015

Jangan Dirumitkan | Kawin Itu Ibadah :)

Assalamualaikum...
Syukur alhamdulillah, kad jemputan dah selamat di edar pada rakan-rakan ofis.
Rasa legaa yang amat plus hepi! hee..tinggal nak edar
pada kengkawan sekolah dedulu je lagi :') Rasa kekok jugak jemput kenduri sendiri
tengok kad pun makin lama dah makin susut dek kerana mak ayah dah 
mula menjemput seminggu dua ni untuk kaum kerabat, keluarga dan 
kengkawan depa. Wahh anak sulong nak kawin la katakan..Hee

Tak tau la cemana keadaan nya nanti. Harapnya semua berjalan dengan lancar..
Ramai yang boleh hadir, ramai yang tak. Itu semua kehendak takdir.
wieya is happy bila depa kata In Shaa Allah. Feeling berkobar sangat.
Sekarang tengah survey sampin warna yang sesuai untuk majlis resepsi. phew!

Dek kerana tak berkenan pulak warna yang ada. 
terlalu nampak tenggelam dan biasa-biasa. tak naik seri kata orang ngeh ngeh
wieya seorang yang cerewet sikit bab warna itu dan ini..Haha
So bersabarlah wahai wedding planner dan semua yang terlibat ;p

wieya berharap semuanya dapat berjalan dengan lancar, 
semua orang diberi kesihatan yang baik. Itu sahaja.
dah decide dah segala susun atur majlis. Biarlah nampak biasa-biasa cara kita
Janji tak membazir..Banyak lagi wang yang patut diguna untuk masa hadapan.
Sejak nak kawin ni, banyak mengajar wieya erti berjimat. huhu
zaman gst kekakak adik-adik. Jadi marilah berkahwin mengikut sunnah.


Islam itu indah dan mudah.
Jangan susahkan diri untuk perkara-perkara yang membazir
dan bawa kemudaratan pada semua orang..
Mana yang baik wieya akan buat, mana yang tak kena tepis laju-laju.
Fuhh pejam celik pejam celik. Cepatnya masa lahai...

Macam pecaya tak pecaya pulak gittu.
Doakan kebahagiaan wieya dan encik tunang...
Moga mendapat keredhaan Allah taala. Amin.
Baru rasa dup dap dup dap tu....

*** Yeayyy!! dah jumpa tempat nak beli sampin dimana..Hurrayyy!!
search search dapat..Memang tak lepas laa. :'D
aim sampai dapat baru puas hati..ngeee

4 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih @Naza Raman :)

      Delete
  2. Tahniah wieya. semoga urusan dipermudahkan..jgn lupa hupload wedd.pic ye..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih @ros nordin ;)
      amin ya rabbal alamin...yup in Shaa Allah..hehe

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi