Thursday, 9 June 2016

Cupcake Delivery! ❤

Assalamualaikum.
Selamat berpuasa pada semua umat Islam :)
Sekejap je dah masuk hari ke-4 Ramadan. Subhanallah!

Entri kali ni wieya nak dedikasi kan pada adik ipar yang telah realisasikan
ngidam wieya yang satu ni. Tiba-tiba nak cupcake ada cream kat atas tu haaa..
Jenuh cari la habaq hang..Tambah-tambah masa tu sehari sebelum puasa uOls.
Cupcake comels ni sampai depan pintu. ibu mengandung is sooo Happy! 

Mulanya encik suami carikan jugak cupcake ni di Little Gem .
Tempat suami tempah cupcake untuk hantaran tunang kami yang lepas.
Tapi mengecewakan sebab diorang dah pindah. Jenuh jugak la nak cari kedai bakery
cupcake yang sedap. Alih-alih dag craving sangat, 
terus wieya wasap adik ipar yang nun di kL
dengan harapan dia tahu katmna bakery yang ada jual cupcake yang comel lagi sedap!

Tup tup rupanya adik ipar wieya ni, wieya panggil kak kinah ada member yang buat
kek, cream puff dan cupcake home made untuk hantaran tunang atau kek kawin.
Wahhh!! dengar-dengar tu rasa hati berbunga uOls.

Terus tempah la dengan member kak kinah yang berada di Simpang Pulai
dan boleh hantar delivery hingga depan pintu. Jyeah! 
kek cawan comel selamat sampai pukul 3 petang, Ahad
bersamaan 30 Syaaban. Boleh la merasa sehari sebelum sambut Ramadan.
Sedozen tau wieya nak. Encik suami tlong bayarkan. Hee
Tak sangka cupcake ni besar dan cream yang yummy!
warna pun cantik uols, padahal weouls tak kisah la warna apapun.
sayangg nak makan, tapi baby nak sangat! ngap la apa lagi..

Cupcake perisa choc moist!
cream butter yang sOoo delicious ;)
Ya Allah sedapnya terasa di tekak hingga sekarang.

wieya siap jilat-jilat cream tu sampai habis. Punya lah craving. Haha
Terima kasih kak kinah tolong order. Memang puas hati laa 
Terima kasih kak Aney Zubir Kek yang realisasikan ngidam ibu mengandung ni.
Syukran Jazilan. Jazakallah Khatira.
3 ketul cupcake selamat dimakan oleh wieya.
dan yang lain-lain keluarga mertua makan.
kongsi sama-sama la baru puas hati. Ok baby..Cupcake with cream. Done!

Selamat berpuasa ye. Maaf sharing gambar makanan musim Ramadan.
Tapi tak best pulak tak review cupcake ni. Terharu :')
Terima kasih sudi baca entri ni.
---------   ----------

7 comments:

  1. Hi akak, kat mana ye delivery cupcake ni? Sebab birthday member tak lama lagi, ingatkan nak bagi cupcake sebagai ganti kek besar tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai dik @Aaronn Avit :)
      delivery cupcake ni dekat Ipoh..hehe
      Haah ok jugak gantikan kek besar dengan kek cawan comels camni ;)

      lagi sweets!

      Delete
  2. Tengok gambar cupcakes pun dah terliuq. T.T dahla puasa ni. huhu.

    bw sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..maaf tau, @Fafa Kyraa buat awak terliur.
      Selamat berpuasa :)

      Delete
  3. ni kompom sdp sgt , sampai 3 biji :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah sedap @emma diana :)
      syukur alhamdulillah...

      Delete
  4. wah..comel cupcakes.. sayang nak mkn

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi