Friday, 2 September 2016

2nd Batch Shopping dan Mendobi Baju Baby ❤

Assalamualaikum :)
Salam Jumaat barakah buat muslimin muslimat..
Bila dah masuk fasa parenthood nih, memang rambang beli baju baby je..
Nasib sekarang ada laman sosial, semuanya di hujung jari..
klik,klik barang sampai depan rumah..hee.

Wieya suka sangat shopping barangan baby.
Nak nak dah tau jantina baby dalam kandungan..Alhamdulillah :')
Memang encik suami layankan je barang baby yang wieya nak..
wieya suka warna putih untuk baby sebab nampak suci dan bersih.
Second batch shopping, Swaddle Blanket ni beli online!
sSka material dia..lembut dan sejuk. Lepas tu saiz dia besar boleh buat bedung ;)
Second batch shopping, terbekanan beli lagi baju baby termasuk lah 
booties dan mittens tu..hikss. Rambang mata uOls..sekarang booties dan mittens 
baby sulung wieya dah ada 7 pasang, Syukur....
Perasan tak ada stokin warna warni yang comels tu..
Itu gift setiap kali wieya beli minyak kelapa dara. Terharu sangat 
membeli sambil menderma dan dapat gift lagi tuuu! Syokkk
Sekarang koleksi stokin baby warna warni tu dah ada 7 pasang.
2 pasang lagi wieya dapat baru-baru ni beli minyak kelapa dara..
Sekali dua pasang dapat.. ;) Best tau shopping sambil kumpul stokin cecomels.
Third batch shopping, semua putih untuk newborn :)

Selepas itu sesi mendobi keesokannya..yang 2nd batch mama dia sendiri mendobi
hehe mengah jugak la sayang..tapi puas hati sebab dapat cuci sendiri. 
3rd batch ayah pulak sambung mendobi.

Wangi je baju-baju baby nie..wieya suka cium :)
Alhamdulillah...Puas hati dapat mendobi sendiri.
Nanti baby dah keluar..boleh lah shopping lagi..hehe
Mama is happy..............

4 comments:

  1. Happy mama. I think this would be one of the best moment in your life. :)

    ReplyDelete
  2. Awesome moment of course!
    thank you ^___^

    ReplyDelete
  3. tu diaa wieya borong., haha. eh nanti basuhlah dengan produk fresh laundry dari shaklee. boleh elak baby alahan semasa kecil nanti. :D

    ReplyDelete
  4. Borong sikit-sikit ja @Faizah Syakira :)
    yeke..skrg wieya guna Pureen punya sabun pencuci...wangi..hee

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi