Wednesday, 14 September 2016

Surprise Birthday Untuk Encik Suami ❤

Assalamualaikum.
Fuhh..fuhh nak menaip time perut sarat memang tak sempat mak buyung. hee
Syukur alhamdulillah, makin hari makin sihat dan  ceria bersama
keluarga bahagia. Entri kali ni nak stori pasal
surprise birthday suami yang secara tak sengaja menjadi dengan jayanya :)
Minggu ni dah genap ..Makin nebes dan excited!

Pelan buat surprise kat encik suami dibuat 2 hari sebelum Birthday suami
9 September hari Jumaat lepas. Jenuh survey planner
 yang buat surprise birthday area Ipoh.
Berkat pertolongan adik ipar, wieya terus contact akak tu. 
Yess! date tu akak tu free..heeMaka jadilah pelan nak surprisekan
 encik suami di ofis! Waktu tu pukul 4 petang.
Wieya macam berdebar giler tunggu respons dan feeling suami ku..hikhik.

Taraaaaaa!! Pukul 4 petang akak tu send gambar kat whatapps..ngee 
 Cantiknya,,wieya pun tak tengok lagi jambangan bunga coklat nih.
Dah sampai delivery baru akak tu send gambar..dan lagi ohsem!
Suami sportingnya dan hepi tengok dia senyum camtu..Terharu :')
Mesti terkejut tuu ;p hehehe.
Alahai cair tau tengok suami senyum ikhlas camtu. Dah la pegang belon
comel cenggitu. ILoveYouAbang :*
 
Ni gambar dalam bilik, encik suami bawak balik dengan heppi 
dan tak lekang senyuman..wieya rasa puas hati sangat dapat buat kejutan ;)
Moga abang dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki 
dan sentiasa dalam rahmat Allah taala. Terima lah surprise dari sayang 
 ---------------------------------------------------------------
Malam tu celebrate kami berdua suami isteri di Kenny Rogers.
Makan-makan untuk hepi kan suami, walaupun suami yang belanje. kihkihkih
My dinner.. 
My husband's dinner..  nyumsss
 Love you infinity....Tahun ni sambut berdua. 
Tahun depan bertiga, In Shaa Allah.,amin.
 Kusyuknya orang tuu menikmati muffin ;)
wieya order air jus mango {ngidam} dan suami ice lemon tea..
 Muka suami isteri nak dinner celebrate birthday suami tercinta 
 Syukur Alhamdulillah..Dah lama teringin jus mangga yang viral tuu..
Akhirnya dapat jugak minum di Kenny Rogers. slurppp.. ;)
Puas dan rasanya manis ya rabbi..Sedap sebab rasa buah mangga asli bukan serbuk
atau perasa, # RezekiBaby. Tapi ta dapat habiskan sebab yogurt campur mangga
campur gula, manis sangat dan pekat! Alhamdullah..hilang craving.

Thanks Encik Suami! Moga abang heppi sambut birthday
 pertama sebagai suami isteri. Tahun depan bagi kejutan yang lain pulak ye 
Hadiah birthday? tunggu baby dalam perut ni pop up..hikss
Alhamdulillah pelan menjadi,...

Special entri for you, my dear husband..
Happy Birthday and I Love You Forever and Ever

6 comments:

  1. Selamat ulang tahun untuk suami.
    Di tunggu kunjunganya ke Staedtler pensil terbaik untuk anak

    ReplyDelete
  2. Alaa alaa so sweet. May both of you live happy together forever!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..amin.. terima kasih ye ^_^

      Delete
  3. smoga dpt baby comel nnt ye sis :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..mudah-mudahan :)
      Terima kasih doakan...

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi