Tuesday, 8 October 2013

Mini Snow Cheese Cake

Assalamualaikum......
Rindunya nak berblog..Ok malam ni baru berkesempatan ;)
Ok nak share sikit pasal mini snow cheese cake..
so yummy...!! wia order ni melalui Facebook.
Kebetulan owner tu dekat area Kedah juga dan dekat untuk ambik by hand..
wia buat keputusan nak rasa satu..teehee :'D

RM10 untuk satu bekas mini..
wia rasa berbaloi sebab memang sedapp dimakan time sejuk. 
ambik masa balik kerja..sebab lalu rumah owner buat kek ni..
yang wia tak tahan tu snow cheese yang buat rasa terliur uoOls..!



Sila terliur ;p

Tak tahan snow cheese tu dengan rasa yang sangat ohsem!


First time rasa...So yeay dapat jugak rasa..Hikhik
Selamat berblogging semua...
gambar yang di hapload tak sempat nak edit..
Psttt tak sabar nak raya haji :)

1 comment:

  1. auwwwwww sedap nyer.... kirim kan ke sabah miahahahhaa. :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi