Saturday, 12 October 2013

Scrub BELVYA PSS..Ohsemm! ;)

Assalamualaikum....
Salam manis buat pembaca blog kesayangan...
nak stori sikit pasal scrub yang wia baru cuba dalam seminggu nih..Hikss

Warna hot pink okey scrub ni! Masa scrub ni sampai2 je kat wia, bukak2 tengok color pink, rasa menarik laa sbb 1st time kot tgk scrub kaler shocking pink macam ni.hehe. Bertambah semangat nak nak try pakai. Dahla bau wangi! sebab ada haruman aromatheraphy macam ala-ala spa gitu..  best sangat! 





kemek-kemek kotak sampai kat wia, gigih abam pos hantar..Huhu
teruja sangat bila dapat dan terus guna ;)


Cara-cara nak menggunakan BELVYA PSS
  • Basahkan dahulu tempat yang ingin dibuang lemak
  • Ambil secubit Belvya PSS dan urut secara ARAH LAWAN JAM
  • Biarkan seketika (2-3 minit) boleh cuci dan bilas macam biasa sampai kering
  • Untuk kesan yang lagi cepat boleh menggunakan air suam

Hope habis satu jar nih..nampak perubahan ketara ;p
Nanti dah ada result, wia share dalam blog ye...
Selamat berblogging semua.. 
Sebelum terlupa harga Belvya PSS ni RM85 Semenanjung../ RM90 Sabah Sarawak.
:)

2 comments:

  1. lawo colour dia and nampak best!! :)

    ReplyDelete
  2. kaler dia cantik kot.nanti review yea kalau berkesan :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi