Wednesday, 16 October 2013

Selamat Hari Raya Aidil Adha 1434H ♥


Assalamualaikum.....
Belum terlambat rasanya nak ucapkan 
Salam Aidil Adha buat semua rakan blogger muslimin dan muslimat...
atau lebih dikenali dengan Hari raya Qorban..

Memang raya haji tahun ni sangat bermakna..
sebab pertama kali wia pakai jubah dress dari Cala Qisya ;)




Suka sangat beraya pakai Lacey Ara Jubah ni..
cuba teka wia pakai saiz apa? 
Percaya atau tidak wia pakai saiz S..Hikss
Memang cam tak pecaya ka....Haha..dengan badan wia yang tak petite tu..
Muat jugak melaram waktu raya haji..
Cantik juga kaler grey...wia order on9 je..
sebab jauh kan..tapi in Shaa Allah nak ke butiknya di Shah alam kelak..
dengan banyak pilihan warna yang memang buat hati wia meltingg habis..

Ok keseluruhan baju ni buat wia terasa prinsess sangat ;p
Ramai yang komen cantik dan bergaya..Suka2!!
Hari ni cuti lagi dan esok baru kerja..jadi jom santai-santai layan drama
sambil kunyah kudapan...Hee
Selamat Hari Rayaaa.........!!

5 comments:

  1. dear wia:
    selamat hari raya aidiladha
    semoga keberkatan daripada ALLAH berpanjangan
    ameen

    ReplyDelete
  2. waaahh, cala qisya tuu :)

    ReplyDelete
  3. cantik.dah lama teringin nak beli jubah ni.tapi selalu tak sempat jea..huhu

    ReplyDelete
  4. salam, jom kita sama-sama ke page https://www.facebook.com/chicntoe pelbagai koleksi pakaian menarik dan juga terdapat lacey jubah dengan pilihan pelbagai color menarik.hanya rm149 sepasang.menutup aurat, tidak melekat di badan

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi