Saturday, 30 January 2016

Double Dating ❤

Assalamualaikum..
kawan yang sorang ni memang tak dapat hadir kedua-dua majlis kawin
wieya dan suami. Dek kerana nak jumpa sangat sebab weouls dah dekat
Lepas tu set la masa untuk dating bersama.
dan member wieya ni dah anak perempuan yang comel diberi nama Sofiya Humaira.
Putih gebus macam snow white. Dah la tak banyak ragam
Mahu dekat semua orang. Ya Allah..
wieya berdoa mudah-mudahan diberi anak yang soleh solehah seperti anak hazian ni.
Memang senang siapa yang jadi pengasuhnya.

Kami decide nak dating dekat Aeon Klebang.
Memang tempat tu temoat baru.
So berjumpa lah kami dengan bawa suami masing-masing. hehe
siap dapat hadiah kawin lagi tau ;p Alhamdulillah..
Makan-makan dekat foodcourt dengan kaletah sofiya..memang comels





Selepas makan, ambik keputusan nak bergambar dekat dinding mall..
memang ada tempat dengan wall yang cecantik.
lain dari yang lain laa. Jadi kami pilih tempat sakura sebagai latar belakang.
Memang cantik buat kenang-kenangan.
In Shaa Allah..lepas ni bawa anak sendiri pulak dating dengan member. hee



awesome day with awesome people. 
thanks sudi baca. Jumpa dalam entri seterusnya..bubye!

1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi