Friday, 22 January 2016

Part 3 - Bulan Madu di Ladang Teh ❤

Assalamualaikum..
hai..wieya nak taip entri sambungan yang banyak gambar.
tak best la kalau ergi bercuti tak tangkap gambar kenang kenangan kan.
percutian honeymoon ke Cameron Highland diteruskan lagi
weouls suami isteri bangun seawal pagi lepas Subuh untuk ke Sungei Palas
breakfast disana. Maka nya check out awal laa pagi tu.
Jalan pun lengang lagi pukul 8 pagi.

Papan tanda masuk ke ladang teh Sungei Palas.
Tutup hanya hari Isnin.


Seawal pagi di post guard. Sejuk je dalam 13 darjah celcius.
Jalan dia boleh tahan bengkak bengkok.
seramm..haha. Nasib encik suami tak gayat macam puan isteri :)

sempat bergambar disini ;)
kami paling awal sampai pukul 8.10 pagi.
guard bagi masuk pukul 8.30 pagi, Jadi apa lagi weouls snap gambar la dulu.
dah la pertama kali datang honeymoon. Orang first pulak tu.
Ingat dah salah jalan. Haha. Kemudian baru berderet-deret orang park belakang.
berphotoshoot bagai. ^_____-


suasana pagi seawal 8.30 pagi :'D

yeaaay! akhirnya suami isteri dapat panjat.
wieya dengan skirt bagai. Haha. semput kot jalan kot ladaang tadi.
heels bagai. Memang tu yang pertama dan terakhir ;p

cantik view sini ;)

suami snap kan...masa ni wieya beli breakfast.

view ladang teh..happy us! :"D

Jom sarapan...dapat jugak tempat yang superb dan limited..hikss
tak boleh banyak sangat makan sebabnya nanti tak boleh jalan pulak. 
sebab nanti wieya buat entri ke Big Red Strawberry pulak ek petik strawberi ;)
Terima kasih sudi baca. Tunggu sambungan entri ya.!
Maklum laa gambar banyak kena buat entri berperingkat..ngee

4 comments:

  1. Happy honeymoon wieya.hehhee
    cantik-cantik gambar ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih @ros nordin.. :)
      hehe..tempat honeymoon la katakan ..hee

      Delete
  2. rindunya nak jejak kaki kat cameron. tambah2 lagi ladang teh & strawbery. hihii. happy holiday, sis! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis pun rindu @Nur Najah nak pegi sana lagi ;)
      thanks dik Najah...

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi