Thursday, 21 January 2016

Part 2 - Honeymoon Cameron Highlands | Dinner

Assalamualaikum...
entri sambungan dari Part 1 Honeymoon di Cameron Highland
selama 2 Hari 1 Malam yang penuh makna.
Kali ni wieya nak stori pasal dinner pulak.
Bagi seseiapa yang biasa ke tanah tinggi Cameron
memang uOls tau memang susah nak cari makanan halal.
Nak nak steamboat..Memang rata-rata kedai cina je. huu

Dah alang-alang sampai tempat sejuk, wieya memang nak ajak encik suami
pekena steamboat buat pertama kalinya. Masa bujang
pun tak penah makan steamboat..hikss.
daan alhamdulillah suami pun ikutkan wieya.
dan akhirnya kami jumpa tempat makan steamboat yang halal, syukur..







Waktu pun dah 16 darjah celcius..
makan benda panas-panas memang kena sangatlah dengan tekak melayu wieya
encik suami pun makan walaupun kami berdua first time cuba.
tak kekok cumanya tak larat nak habiskan semua. Haha
walhal perut dah memang betul-betul lapar..

Macam tu la gaya makan steamboat versi kami suami isteri..ngee :'D
tercapailah hasrat nak makan steamboat waktu dinner di Hotel Titiwangsa,
nyum nyum nyum..kekenyangan balik malam tu..
terus tidur....feeling-feeling  oversea ;p

Okey tunggu sambungan entri Part 3 yaa..
terima kasih sudi baca blog picisan.. ^_____^
walaupun dah sebulan lebih, feeling honeymoon masih ada.
Harapnya hingga ke tua feeling honeymoon dengan suami tercinta. amin

2 comments:

  1. sedapnya steamboat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap jugak @Lita Erf ;) teringin nak makan kat Seoul Garden pulak

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi