Tuesday, 2 August 2016

3rd Trimester Craving...❤

Assalamualaikum..
Masa preggy ni, bab craving masa 3rd trimester memang membuak
yang lagi ohsem, encik suami layankan je mak buyung ni..

Sebenarnya baby nak makan kek sepotong je, tapi alih-alih ter-order makanan
lain sama. Hee teringin dan sekali sekala apa salahnya ;p
Jadi suami wieya bawak la makan dekat Secret Recipe..
Dapatlah kek sepotong, punya sedap dan nikmat nya makan.

Tambah kek Black Forest tu kurang manis, memang laju la wieya makan.
Encik suami yang tak suka kek pun rasa, sampai krim pun dia makan.
Sebenarnya suami wieya bukan suka pun kek yang berkrim, mungkin sebab tak manis
dia pun suka, Sedapp.. Terima kasih encik suami :*
happy je baby dapat kek sepotong....hikss
Golden Chicken Salad ;p
 My Spaghetti Bolognese, feveret wieya!
muka bahagia suami isteri nak menjamah makanan :')


 Alhamdulillah..rezeki :) walhal masa ni hujung bulan, suami belum dapat gaji.
Demi baby dan mama nya, encik suami layankan je..Untung jadi ibu mengandung..
Syukur....Alhamdulillah , Sayangg u husband! 
---------------------------------------------------------------------------

Ini pula cerita suami kerja separuh hari, sebab temankan puan isteri pergi check up
 baby kat klinik kerajaan :) Macam biasa bila lapar..suami layankan tekak craving ni..
Masa ni pagi lagi..suami bawak tempat makan best, 
haruslah cuba menu yang best jugak..hee, Syukur Alhamdulillah..
alahai melting kite tengok awak..encik suami sayang 
 kuew teow basah..wieya rasa sikit, sedap! :'D
 dan ini hidangan wieya, nasi goreng ayam. Sedapp!
Rasa ayam goreng dia asli, macam kurang arsa perisa macam 
sesetengah kedai makan.Wieya bagi 4 bintang..hikss
dan haruslah kenyang sampai ke petang..

Terima kasih encik suami layankan isteri mu ini...
Besar pahala awak, sayang..Bersyukur dikurniakan suami yang baik hati
dan penyayang. Saja wieya taip entri ni, berkongsi dengan blogger di luar sana.
Bukan selalu pun weouls makan kat luar.. :)
Apepun, i'm happy become ur wife and mama to be for our little bunch. 

4 comments:

  1. happy la baby n mak yong ye....mak yong kat sini pun dah terliur jugak. nak hajak sape ye gi makan SR jugak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy snagat-sangat @Ayuja Rashid :)
      mak yong pun terliur ke..cepat-cepat ajak encik husben ye

      hee

      Delete
  2. wahhhhh... sedapnya! :)
    senyum2 baby dalam perut. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap, alhamdulillah :'D
      @Faizah Syakira baby dan mama nya senyum sampai ke telinga ..hikss

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi