Monday, 22 August 2016

Maternity Shoot | Part One ❤

Assalamualaikum..
Sebenarnya dah lama teringin. Tak sangka rezeki baby.
Merasa jugak la shoot gambar maternity anak sulong :')
Ini semua semua pada mula nya adik ipar nak buat photoshoot keluarga.
Last-last dapat jugak selit gambar untuk maternity shoot.
Maknanya 2 dalam 1 la ni ..hikhik. Gambar ni buat masa kandungan wieya
usia 7 bulan. Alhamdulillah..Gambar dah siap! Boleh la sharing dalam blog. 








Kita tunjuk sikit-sikit dulu..Sebab nak letak banyak gambar nanti korang jemu pulak ;)
prop simple-simple. Ini pun secara kebetulan uOls..
kenangan-kenangan untuk masa depan. Rezeki baby FA 

Konsepnya dalam taman je. Tu pun sekejap je shoot, hehe 
Sebab dah letih photoshoot dengan keluarga sebelum tue ;)
Thanks to adik ipar sebab bagi peluang weouls suami isteri shoot maternity.
Kenangan dan pengalaman terindah..Tunggu sambungan lepas ni..
Terima kasih sudi baca entri ni ...

4 comments:

  1. Ala so cute. I just can't look at baby item.
    I literally want to scream because I geram gila tengok hahaha lagi lagi kasut baby!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sama la kita @Eeiou_ ;)
      rasa nak grab semua je..

      sabar-sabar..tunggu baby awak nnt ye

      Delete
  2. kenangan tu.. nanti boleh tunjukkan kat baby. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah ^___^
      terima kasih @Faizah Syakira ...

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi