Thursday, 18 August 2016

Craving..Craving..Craving ❤

Assalamualaikum :)
kalau awal-awal pregnancy gemarkan masam-masam dan masin.
Macam mempelam muda, jambu susu dan oren..
Tak tahu kenapa suka masam-masam. Nak nak cicah dengan garam.
Memang nikmat tak terhingga..! Kecurr je air liur bila dapat tuu..
Laksa!! Feveret ever ;)
Macaroni Cheese ;) yummy

Meatball..meltingg
Wonder Cheese...arghh nakk! :')
Mushroom Soup ;p
Tapi bila di hujung-hujung pregnancy, wieya lebih gemar makan yang manis-manis.
Rasa macam nak makan kek hari-hari, aiskrim tak berapa..
tart telur, durian crepe, air ribena, air jus mangga..alahai mengidamm sangat!
Sekarang ni tengah dok cari air mangga fresh yang sedapp.
Cheese Cake ;p
Jus Mangga..dap nyer..
Dah dapat..nyum nyum ;)
Nampak orang dok viral post, nampak sedapnya lahai...
Dengan jus maninya, dengan buah mangga yang debab dalam 
gelas disertakan bersama jus..alahai bikin mak buyung teringin dan ngidam je. 
Nak kena mintak  encik suami carikan ni sebeleum deliver our baby.

4 comments:

  1. comelnya mak baby tu, hahaha, tahniah atas rezeki...terliur tengok gambar makanan, kalau macam ni la makanannya, jangankan yang preggy, yang bujang trang tang tang ni pun boleh mengidam, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih @Nur Cahaya =)
      hehe bujang trang tang tang pun boleh mengidam kan..
      apatah lagi preggy ;p hee

      Delete
  2. wieya makan manis2 tu berpada-pada taw. nanti sistem imun drop. banyakkan makan sayur n buah buahan. nanti skin baby lagi cantik. kalau manis2 ni efek pada kulit sebenarnya dan juga imun badan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke @Faizah Syakira :)
      terima kasih atas info ye dear..In Shaa Allah akan amalakna sayur dan buah-buahan ..

      takut jugak efek pada baby kn.. ^__^
      apapun terima kasih tau..

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi