Tuesday, 30 August 2016

Lumrah Bercinta Selepas Nikah :')

Assalamualaikum.
Alahai cepatnya masa, dah 5 hari tak menaip. Macam-macam nak stori.
Setiap kali hujung minggu, sebagai suri rumah masa ni lah nak jalan-jalan cari makan
dengan encik suami. Tambah-tambah berbadan dua.
Minggu lepas dan minggu sebelumnya pun terasa bahagia bila disamping
suami tercinta, Syukur Alhamdulillah.

Dating selepas nikah itu indah sangat-sangat..
Baby pun dah makin besar dalam perut mama dia.
Jadi haruslah request kat ayah dia makanan yang sedap-sedap..hikss

Craving mushroom soup so much!
Selalunya kitorang suka makan kat Pizza Hu je.
Alhamdulillah malam tu dapat jugak makan set pizza yang berbaloi.
Yang penting weiya sorang boleh habiskan 2 mangkuk sup cendawan.
nyum nyums..tekak berasa sangat nak makan.
Tak tahu la mama yang bernafsu, atau baby yang teringin..
Suami layankan wieya je. Sayangg suami.. ;)
video
video
video
video Boomerang femes di gunakan pengguna Intagram =)



Gambar pizza tak snap pulak..Ada la buat boomerang masuk dalam intagram
Sebab rasa lapar sangat-sangat..ngee. Percaya lah!
Padahal suami dok menjeling, kenapa lah isterinya asyik bergambar bila 
nampak makanan. Haha. Haruslah cik abang..Sayang ni kan blogger ;p
Ok puas hati mak buyung dapat makan mushroom soup.
Alhamdulillah,,,,Makan biar puas sebelum berpantang katanya,

Lumrah bercinta selepas nikah itu sangat indah..Suhhanallah..
hepi sangat-sangat, permintaan dipenuhi.
We {L.O.V.E} you, Ayah!!

2 comments:

  1. ni fav saya. selalu pi pizza hut bukan nak mkn pizza sgt. tp mushroom soup punya pasal.

    tahniah sis...semoga selamat segalanya yer.

    ReplyDelete
  2. yeay!! kita sama @Soft Ice Cream ;)
    suka mushroom sup pizza hut..hehe..Sep sikit..!

    amin..amin..terima kasih ye..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi