Tuesday, 23 October 2012

Kepala Blog Baru ;)

Assalamualaikum...
Blog wia bertukar kepala blog lagi..
itu la namanya aktiviti di kala dalam kebosanan. Hee
Seperti biasa. Ringkas dan warna warni. 
Tapi tampak kemas. Kegemaran kata nya.

Selepas lama kepala blog tak letak gambar cik empunya blog
Saja suka suki letak. Hikss.
nanti kalau dah bosan tengok. boleh la tukar lagi :'P
kalau rajin la kan.. Ok senyum puas *

wia tak la kreatif mana..
teringin juga nak belajar design yang nampak gojess.
tapi belum tahap tu lagik.
Biarlah blog biasa²..kepala blog pun biasa²..
Janji kita selesa untuk berblogging.

 
Sekarang dah suka dengar lagu dalam blog.
Kalau kalian perasan dah ada lagu dalam blog wia nih
saja halwa telinga, dari blog kesunyian.
Baru ada feel nak baca. Betul tak? =)

Pecaya tak berblogging dapat tenangkan jiwa kalau kena gaya nya.
Disamping dapat input berguna..Hikss
Ceria ceria selalu kalian..
;)

2 comments:

  1. wah..cantik! xapalah tak expert mcm org yg pandai design kan, at least sedap mata memandang ;)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi