Monday, 8 October 2012

Raptai dah dekat, Konvo pun makin dekat :')

Assalamualaikum dan Salam keceriaan ;)
wia dah kembali ke arena blog!! rindu tahu..
Akhirnya 3 hari tak berupdate blog kesayangan nih.
harap maklum sibuk sungguh minggu ni dan minggu lepas.Teehee
Dengan nak konvo dan itu ini.. Harap semuanya berjalan lancar 
amin ya rabbal alamin.

Penat juga ulang alik naik bas
dari Shah Alam ke Kedah..
Itu la masalahnya kalau belajar jauh²..
tapi seronok sangat ! :)
Jauh perjalanan luas permandangan :P
Sekarang wia tengah dok berkira² nak pegi "rehearsal" ke tidak..
Sebab tak larat nak ulang alik selagi tak habis konvo.
Kalau bf dan mak ayah cakap tak payah pegi..
dak nana pun cakap tak payah..
tapi pihak Unisel cakap "Compulsary"..
kawan kawan cakap wajib -___-  hais ~
Serba salah wia nak pilih yang mana satu. Sob sob.
Boleh tak nak dilema.. Kena buat solat istikharah nih..


Memandangkan hujung ni ada aktiviti hantar
maklang ke airport nak ke Mekah.
Sabtu , ada rombongan sepupu wia tunang.
Ahad wia konvo. Masa padat..
tak pergi salah, pergi pulak berat hati.
siapa yang suka travel memang suka jalan jauh.
Bagi wia dok dalam bas berjam jam lamanya


meletihkan..Tapi tengok cemana nanti.
Member ada pelawa tumpang kereta. 
Dia naik ngan abah dia. Pulaks.
Segan lah kalau cenggitu. Memang kena fikir dulu perlahan lahan.
Esok wia teaser sesuatu.. Hikhik
Masalah semuanya ada penyelesainya kan?
*Senyum * Tadi sempat cuba sesuatu.. 
tunggu esok ye kawan²..Stay Tuned........
dup dap dup dap..naik pental terima skrol..*Eksaited :')

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi