Wednesday, 24 October 2012

Sepupu Bertunang :)

Assalamualaikum dan  salam keceriaan :)
Seronoknya mereka yang dah bertunang.
tahniah dari wia ye..10 hari lepas..
Sepupu wia dak fauzan bertunang.
tapi tak tersa nak update entri pulak sebelum ni.
Sekarang mood tu datang nak berkongsi.
rasanya lepas ni boleh la wia update blog pasal 
majlis tunang dan kawin lagi kan? Hee

Tengok turn sapa pulak lepas nih :P
Ok dak fauzan ni bertunang dengan adik² lagi.
Muda lagi tau. Umur baru 19
Farah nama nya. Ok depa pun dah selamat bertunang.
Meriah uoOls. Cantik mini pelamin.

mak sedara wia dan tunang sepupu :)

Tunang sepupu dan adik sepupu =)

wia dan tunang sepupu. nak juga bergambar. Hiks
Tahniah.. Pink semunya ;)
 Banyak lagi gambar semuanya.
tapi wia letak sikit je lah kan..
Yang penting semuanya dah selamat.
awal sepupu wia tunang.
Jodoh awal. harap kekal hingga tua. Haha
Majlis kawin baru wia letak gambar dak Fauzan.Hee
Pemalu orangnya * kunun* laa

Hantaran pun cantik cantik.
Manisan semuanya. Sedapp
Ok selamat berblogging kalian.
yang balik ke kampung hati²...
P/s : Mood raya dah dekat la uOls.!
Adik bongsu wia pi Penang harini.. 
syok la dia makan angin...
:)

3 comments:

  1. smpaikan ucapan tahniahhh bt sepupu ye:)

    ReplyDelete
  2. Wah serba pink n tahniah pd cousin awak

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi