Wednesday, 10 October 2012

Teaser Jubah Konvo dan Kasut :'P

Assalamualaikum dan Salam keriangan dari wia buat kalian. 
Mulanya hari ni hari debau debau wia ambik test JPJ..
Memandangkan dah tunda, boleh la buat persiapan nak konvo ^.^

Menghitung hari. Kalau tengok kat daisypath  
ni dah kurang dari seminggu.
Cepatnya masa..rasa nak cepat habiskan..
Lepas tu dah boleh fikir hal lain pulak ;)
Mudah muadahn berjalan lancar. Amin.
Jom wia nak teaser baju jubah konvo yang bersaiz XS nih untuk tatapan uOls.
Untk pengaetahuan kalian, wia tak pernah konvo.
Sebab tu semangatnya lain sikit.. Hee
Mana tahu ni konvo yang pertama dan terakhir
sebab tak sambung belajar. Rezeki manusia kan berlainan.
So kena grab peluang sehabis mungkin :'D

Teaser baju Jubah Konvo :) 
Walaupun warna dia simple kelabu tapi amat bermakna 
buat wia sebab sulaman biru yang 
cantik dan siap ada nama universiti tersemat disitu..Heh
Meh nak zooom sikit buat kenangan..
Akhirnya mendekati hari konvo yang bakal tiba..

 Cantik kan sulaman nie..Nak nak kaler biru..hikss
warna ungu tu line yang membezaan setiap kos.
wia budak bisness jadi warna ungu..
Tak tahu match ke tidak dengan baju kurung tu nanti ;)

Ini kasut tumit 1" inci dan mortarboard yang julung julng kalinya.. 
Pun berwarna ungu dan hitam. *Gambar blur sikit
Kasut wajib hitam atau coklat. dan wia pilih hitam. 
Mudah digayakan dengan warna baju nanti.*senyum*

Ok itu saja untuk kali ni.. Bersiap sedia untuk konvo ahad ni..
P/s : Adik² ada yang tak dapat hadir..Mungkin ayah dan mak saja.
Redha yang penting du ajantung hati pasti kena hadir ;)
Psssttt tak sabar berkonvokesyen !!
:)

1 comment:

  1. amik test jpj yea..gud luck wia..
    n slamat dtg kmbali ke selangor ;))

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi