Tuesday, 19 February 2013

Akhirnya Melanggan ASTRO :)

Assalamualaikum dan Bismillahirrahmanirrahim :)
Seronok sangat hari ni sebabnya semalam pihak ASTRO dtg rumah
 Sebab al-kisahnya sebelum ni tv rumah ni 
dah 10 tahun tak bertukar. Rosak tetiba 
tak tahu apa penyakitnya. 5 hari juga la tak 
merasa ada tv. Sunyi dan hilang akal. Haha ;p
http://malaysiads.com/wp-content/uploads/classipress/astro-byond-hd-high--1473606336.png
Oleh sebab tu ayah belikan tv baru jenis LED kot jenama Samsung
Merasa la ada tv. Oleh kerana tv canggih sangat,
line arial pun tak berapa nak jelas. Maka nekad langgan Astro.
Jadi tengahari semalam, pihak Astro datang pasang
piring besaq tu atas bumbung dan dalam masa sejam.
Dah boleh tengok cerita best best! ;)

http://farm3.static.flickr.com/2739/4231058872_b707920811_o.jpg
Apaa lagi adik adik yang balik sekolah pun teruja dok tukar channel
yang masih tak dihafal lagi tu. Kihkihkih
Yang penting best juga boleh tengok Korea puas puas.

Cerita Jewel Of Palace...
Malamnya merasa la tengok 30 minit bersama Ustaz Don
Dengar ceramah Ustaz Khazim Alias..
dan tengok fear factor Selebriti Malaysia.. Yihuuu ..
sangat seronok dan permandangan cerita pun luas. #Syukur....

http://3.bp.blogspot.com/_ktFS5U9Ag34/S-eCIGORERI/AAAAAAAAAJM/jxEGoQukdyY/s1600/astro-byond-logo.jpg 

Seronok menonton dengan Astro b.yond 
yang makin mudah dan ringkas. Puas hati..
* Thumb UP* Semua dihujung jari..
Boleh laa nak merasa, walhal 
orang lain dah lama langgan..Teehee :'D
Selamat berblogging semua.....

 

1 comment:

  1. wahhh :) melangut laa depan tv lepas ni ea :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi