Thursday, 28 February 2013

Temuduga dan Keputusan ;)

Bismillahirahmanirrahim dan Assalamualaikum :)
terasa lama tak hapdate dalam blog nih..Rindu sangat sangat.
 Buka trafik blog pun dah down sebab tak blogwalking blog rakan²..
Nasib ada BE Nuffnang yang masih menari² kumpul earning. Hee
Syukur alhamdulillah...

Dua hari berturut- turut ada panggilan interview..
Alhamdulillah wia hadirkan diri..
Mana tau rezeki..Insha Allah ada dimana mana.
Disamping berdoa mudah mudahan
dalam masa terdekat dapat bekerja ;)

Nasib seseorang memang tak sama kan?
Sekurangnya wia mencuba sebelum mengalah..
pengalaman ditemuduga sedikit sebanyak membantu wia 
memperbaiki diri mana yang terkurang, in Sha Allah.

Bukan muka pegi interview.  Sekadar penyeri..

Tak lupa wia nak berterima kasih kepasa sepupu, dak Haris
yang banyak menemankan wia pegi interview
Memandangkan wia snediri tak biasa pegi ke tempat
lain tanpa ditemani orang dikenali..
sebelum selepas ni Haris akan sibuk dengan 
kerja barunya seorang pembantu Cheff..

Rupanya wia baru tahu yang wia tak boleh bau 
aroma yang terlalu wangi yang pekat dan kuat.
Boleh pening memusing jadinya..
Patutlaa asyik pening bila bau aroma Vanilla -_____-
Apapun itu semua pengalaman dan sesuatu yang
manis untuk dikenang.. Doakan wieya tau..Amin :')

 Tunggu panggilan minggu  depan.
Moga Allah dengar apa yang hamba-Nya minta.
Jom nak jalan jalan blog kalian..
Maaf lama tak singgah.. Lepas nih nak hapdate lebih kerap.
Salam keceriaan semua...
Pengalaman temuduga mematangkan kita berhadapan dengan orang.
Suka suka suka...Hehehehe

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi