Wednesday, 6 February 2013

Deko Blog ;)

Assalamualaikum dan Bismillahirrahmanirrahim....
hari ni hari yang ceria bagi wia, alhamdulillah..
Bersemangat nak berblogging. Sebab mungkin keseorangan
kat rumah dari pagi sampai sekarang..

Mengonlinekan diri la jawabnya..Hehe
Kalau uOls perasaan header wia bertukar sikit, tapi tak banyak pun..
wia tambahkan nama penulis kaler pink tu sebagai penyeri..Hikss
Nampak matang dan syok sikit
ada nama penulis walaupun bukan nama sebenar.
Hanya nama tinta. Kuikukui

Kemudian rasa nak tambah muka sendiri kat sidebar.
Dah lama nak cuba letak gambar dalam bulat tu.
Akhirnya menjadik. jangan disuruh buat tuto memang tak pandai.
Tanyalah pada yang pakar.
Sebab wia sendiri pun ikut tuto. Senangg..

http://www.sweetlilmzmia.com/wp-content/uploads/2012/03/tumblr_lz5nqpo5Wm1qg3f1io1_500.jpg

Maka berpuas hati la diri sendiri sebab dapat dekorasi
blog seperti apa yang di ingini.
try and error juga la banyak kali...
bab blog kalau setakat yang simple memang wia lulus.
Bab nak buat art dan doodle mamang makan masa sikit ;p

Seronok sangat nak berblogging sekarang nih.
Rasa ceria sangat. Nak nak ada yang mengaminkan entri lepas.
Moga termakbul doa wia.. #Syukur..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7fz3pahuy1qzvsqto1_500.jpg 

Sedapp pulak pekena buah dan air buah petang² ni kan? Hikss
Jom nak melawat blog kawan laju laju :)
 

8 comments:

  1. simple dan menarik blog :)

    ReplyDelete
  2. comel..hehe xpe pelan2 buat sendiri baru ada kepuasan..:)

    ReplyDelete
  3. sis pun baru tukar baju blog , hihi happy blogging

    ReplyDelete
  4. comel blog simple je. sejuk mata memandang

    ReplyDelete
  5. @Danny terima kasih..hee :D

    ReplyDelete
  6. @sis92 happy blogging tu :*

    ReplyDelete
  7. @Hafizah Elmasry terima kasih..terharu :) :*

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi