Sunday, 11 October 2015

2 Month before Miss to Mrs

Assalamualaikum..
bila ada kelapangan hari ni rasa tiap hari nak update blog laju-laju
Ok tengok ticker counting kat bawah ni. *kesat mata
Macam tak pecaya tinggal 2 bulan je lagi.
alhamdulillah syukur satu per satu payment dibuat :')
tadi petang settle bab doorgift. Online je sekarang.
Mudahkan..tapi ada liku-likunya. Hahaha
Nanti dah selesai boleh buat review..Hmm blogger tegar la katakan. ngee

Sekarang yang selalu wieya buat adalah catat nota.
dan blogwalking blog bride to be yang sedang counting days hari bersejarah.
ambik idea mana yang best. Sebab setiap orang lain caranya.
tak salah kita nak rujuk, buat pedoman bersama.
Belajar dari ilmu dalam talian. gituuu ;p

Happy tengok kengkawan buat persiapan. wieya tak semua nak sharing 
dalam blog ni sebab selagi belum majlis. Haruslah rahsia dan teaser sikit-sikit. hikss
tengok best je orang DIY..tapi wieya ni tak sekreatif dan serajin bride to be yang gigih
menyiapkan persiapan majlis sendiri. wieya kagum dan tabik..

mak dan ayah pun belum memanggil jemputan walimah secara official lagi
In Shaa Allah bulan 11 dah boleh keluar jemput tetamu untuk meraikan
majlis perkahwinan #WalimatulUrusWieyaRaudzi ..hmm * kenyit mata

Dua bulan terakhir sebelum bertukar status ni emosi banyak sensitif ..
apa yang sensitif sangat pun tak tau. kesan penangan nak kawin maybe
tapi positifkan diri tu penting bak kata encik tunang
Banyakkan bersabar dalam tiap perkara..
kita kena ikhlas menerima dan memberi...Moga Allah redha. amin.

Bulan depan lebih mencabar..Semoga kami berdua diberi kesihatan yang baik.
seronok tengok Bride to Be update macam-macam.
Siapa bakal pengantin 2016 bolehlah tinggalkan link di komen ni ek.
Boleh kongsi pengalaman masing-masing nanti. Bestnyerrr!!

Checklist 2 month before Miss to Mrs
Handbouquet - Nikah
Handbouquet - Sanding
Photobooth -Resepsi
Homestay - One night
veil bertandang 
2nd payment - Videography
payment make up - nikah + resepsi

Yang atas ni la tengah bermain-main dalam kotak fikiran wieya sekarang.
Doa selalu kata encik tunang. Moga dipermudahkan..amin ya rabb!
*seronok la tengok kawan-kawan pakai baju pengantin
Entah cemana rasanya nanti bergelar raja dan ratu sehari ^___^ V
Fuhh tarik nafas dalam-dalam.. Moga smooth dan lancar..

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi