Sunday, 25 October 2015

Tuto : DIY Flower Crown For Bride Edition

Assalamualaikum.
sebenarnya dah lama teringin nak pakai makhota bunga ni.
nak nak masa majlis kawin nanti ;) hehehe
Memang nak beli je fresh flower untuk buat crown tapi bila terjumpa tutorial ni 
di Youtube. Rasanya tak salah kita cuba sesuatu yang baru.
 Yang penting boleh jadi kenangan kelak.
Nampak simple je tutorial ni. Jom belajar sama-sama. 
Moga impian nak pakai flower crown tercapai..amin.

Okey tutorial kat bawah ni ada dua jenis. Satu untuk yang nampak fresh
dan tutorial kedua nampak fancy dan feminin. Dua-dua tutorial yang mudah.
wieya suka dua-dua. Niat dihati nak buat crown untuk bridemaid dan flower girl..hee
dan wajiblah untuk diri sendiri. Doakan wieya sukses! ^____^





Korangg mesti geram rasa nak cuba buat jugak. Senang ya rabbi!
Nanti dah kawin boleh lah review my DIY flower crown.. Okey? ;)
Yang penting nak share dengan semua blogger terutama Bride to Be untuk cuba
dan mencari kelainan untuk hari bahagia memasing ;p

Biasalah kalau namanya DIY haruslah ada try and error.
Mesti korang puas hati bila dah jadik. Rasa hati berbunga-bunga..
Serius akan rasa bangga jap sebab hasil tangan sendiri kan. Haha
Okey selamat mencuba.! Terima kasih membaca..
#Tak pandai buat tuto tapi pandai share tutorial dengan semua orang.
;)

**Update : ada yang jenis ikat reben dan yang jenis mudah terus letak atas kepala.
yang penting itu semua ikut kreativiti memasing.


0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi