Wednesday, 21 October 2015

Idea Kek Kawin Idaman 2015

Assalamualaikum..
Kek kawin memang trend sekarang. Siapalah tak mau fefeling manja
dan romantis dengan suami yang sah sambil 
potong kek dan ada sesi suap menyuap kek kan?
 So pilihan kek yang terbaik kenalah teliti. Barulah puas hati
Raja dan ratu sehari la katakan. Hikhik
Jadi wieya memang penggemar kek dan encik tunang kurang.
tapi still makan jugak sikit tak macam wieya. Semua jenis kek suka!

Ok gambar di bawah adalah idea kek kawin idaman wieya untuk pelan Manis 2015
#WieyaRaudzi nanti. Tak tahu nak yang macam mana. Rambang mata.
Tengah survey harga kek jugak. Sama ada nak yang
 tiga tingkat, setingkat mahupun dua tingkat sahaja. Semua pun boleh ;p

Sediakan duit sahaja. Pilihan di tangan bakal pengantin sendiri.
wieya memang suka fresh flower..tapi tak mau yang sarat sangat. 
Sebab kita nak makan kan. Kang susah pulak nak potong kek.. Hee
Dekorasi memang dabomb kalau kena dengan Baker yang kreatif.

kek ala garden..Memang ohsem! Harga pun secantik dekorasi :')

kek ala rustic. Sesuai dengan tema desa :'D

Kek gabung dengan kek cawan buat ala menara. Ohsem kan?

terbekanan yang ni. Design ruffle!

Unik..Hehehe. Suka semuanya! nyumsss

Kek macam ni kemas. Bolehkena dengan segala tema wedding.
:') Tepuk dada tanyalah hati dan selera masing-masing.
 I paling suka kek rainbow pelbagai perisa tuu. 
Choct moist pun sedap dengan red velvet!
arghhh nak semua laa. Hehe.. Moga impian jadi kenyataan. amin.
Esok hantar borang nikah..Moga dilancarkan semuanya pasal majlis penting ni.
Doakan wieya ya. Terima kasih sudi membaca korangg !


11 comments:

  1. emmm bila tengok kek cantik2 comel2 macam ni, mcm geram pulak. sayang pulak nak makan. haha. anyway semoga semua urusan sis dipermudahkan. In sha Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah..amin. Terima kasih doakan @fifiyfitrianiee ! :)
      geram dan sayang nak makan kek yang cecantik kan

      Delete
  2. Lawanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe @Daya The Sixth ;) tenkiu...

      Delete
  3. Saya jadi teringat masa kawin dulu. saya juga menggunakan wedding cake. Nampak romantis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bibit suasana romantis kan @Dr Tubagus ;) hehehe
      wieya suka wedding cake jugak

      Delete
  4. Cantiknya kek kawen awak.
    Kita punya rainbow ! hehehe.
    bff bagi, tapi yang tak best nya.

    dapat makan masa ambil gambar je.
    semoga Allah mudahkan urusan sis tau !

    selamat bercinta sampai syurga :)

    ReplyDelete
  5. yeke..bestnya rainbow kek @Nadia Syakila :)
    amin ya rabb...terima kasih atas doanya ye ;)

    Hargai sangat2!!

    ReplyDelete
  6. cantiknya kek!!! mesti sayang nak potong nanti...
    apa2 pun barakallah utk sis!
    semoga semuanya dipermudahkan..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..mesti sayang nak potong nanti @sofie adie..in Shaa Allah sofie..terima kasih atas doanya :)

      Delete
  7. waahhh...comel kek... liza suka yg ada cupcake tu....comel sgt...

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi