Friday, 23 October 2015

Flowers Girls Inspired!

Assalamualaikum....
Sikit demi sikit hari yang dihitung kurang angkanya..
hehehe..macam-macam perasaan ada..yang penting impian
majlis perkahwinan yang di idam dapat berjalan 
dengan lancar pun sudah cukup bermakna buat wieya dan bakal suami.
Tema warna ketiga-tiga majlis sudah dipilih.
Majlis nikah, majlis sanding dan majlis bertandang.
Setakat ni dah 70% sudah siap..Tinggal sikit lagi persiapan yang perlu dibuat ;p

Setiap orang lain pengalaman  persiapan kawin kan?.
Sekarang tengah decide banyak perkara..idea demi idea inspired muncul..
Bagi chance lah bakal pengantin nak feeling raja sehari :')
Flower Girl..Pengapit..BrideMaid..In Shaa Allah dah selesai.
Doorgift selesai. Baju nikah selesai. Baju sanding selesai.
Tinggal nak pi fitting kali kedua dan ketiga ..hee


wieya kuat verangan..Tak sangka dah nak kawin.
Selepas nie banyak lagi kena tempuh. Doakan yang baik-baik tau
Tengah survey manik, reben dan keronsang. phew!
Kita merancang, Allah juga merancang dan Allah jua adalah sebaik-baik perancang
kiki emoticon
 
So comels!

Ada flowers girl bersama-sama dengan raja sehari nampak sweets sangat.
sebab budak kecik kan. Pakai pulak dress yang menampakkan lagi
kecomelan depa memang menyerikan majlis kelak.
Jadi dah decide 2 orang sebagai flower girls wieya..
Moga semuanya seperti yang dirancang.. :')
yang penting dua-dua sangat cheeky dan suka selpie..haha
Terima kasih sudi membaca!

3 comments:

  1. Semoga semua berjalan lancar..Inshallah ^_^

    ReplyDelete
  2. Nikmati saat2 busy prepare utk kahwin ni sbb insyaAllah kalau boleh kahwin sekali je..pastu nanti mesti rindu nk buat preparation cmni lg mcm syira..huu

    ReplyDelete
  3. waaahhhh...,mesti comel kalau ada flower gurl kn... suka2...

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi