Friday, 16 October 2015

Idea Bride's Crown 2015 ❤

Assalamualaikum...
Berkisar tentang B2B lagi. Teringat akam makhota yang menaikkan seri pengantin
bergelar raja sehari di hari bersejarah :)
Makhota atau crown ni memang banyak sangat jenis dan bentuk
yang ada diluar sana baik di butik mahupun di kedai-kedai aksesori online.

crown from my wedding boutique's

wieya sendiri dok suvey crown yang akan di pakai nanti
di hari resepsi dan tandang. Masa fitting baju hari tu ada cuba satu crown tu
memang agak berat. Ada yang design terlalu tinggi. 
Dan ada yang terlalu sarat dengan kerawang dan permata :') 
Susah sebenarnya yang nak menepati citarasa wieya
encik tunang dan wieya memang tak suka crown yang tinggi 
sampai nampak macam pengantin tak selesa.
tapi itu semua terpulang kepada citarasa bakal pengantin itu sendiri.
Bagi wieya,,wieya memang cerewet sikit bab nie -____-

sampai terbeli satu crown yang agak berpatutan
Crown tu tak terlalu mahal dan tak terlalu tinggi. Hehe
Comel je. tetiba pulak rasa macam terlalu simple ;p
dah nampak crown lain pulak yang lebih cun ..adehh 
Pengantin perempuan dan crown memang sinonim.
Barulah bergelar ratu sehari. Ye dak? Haha




wieya suka yang simple macam ni ;)
ringkas dan eksklusif.. yang penting bride tampak cantik!
wieya beli online je yang ni. Bertandang je satu set dengan persalinan baju. Hikhik
next update : veil bertandang..

12 comments:

  1. waaahhh....comel nya.... wieya beli kat mana.... ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel-comel kan @Lovely Lieyza :)
      Nanti dah kawin wieya buat review pasal crown ni ek ..
      tunggu tau..sekarang surprise dulu..hiksss

      Delete
  2. sama.. i prefer third crown . just simple but nice :)
    btw, congratulation for ur engagement

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks @Aja Mazlan for wish me! ;)
      I like simple one too..hehe

      Delete
  3. kita suka y 1st tu lawa sgt seyesly.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ist cantik kan @Fifie feyca ;) wieya pun berkenan

      Delete
  4. 3rd memang comel... or yg tengah... cantik bila pakai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua cantik bagi wieya @Intan Nasir :) hehe

      Delete
  5. CANTIKK..suka yg first tu.bunga2..nampak sweet..tahniah ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka jugak @Farra N terima kasih..hehe

      Delete
  6. Cantik2 crown..tp kalau akk paling suka yang tengah2 tu..simple tp classic..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. simple tapi classic tu nampak ohsem kan kak @Rusmeyati Nordin ;) Hehe

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi