Monday, 19 October 2015

Veil Bertandang Inspired HZ

Hai...Assalamualaikum semua.
Macam yang wieya janji dalam entri lepas nak update
pasal veil bertandang kan.. Ikutkan hati memang akan ada veil net biasa tu
tapi wieya tak selesa dan yakin bila bahagian pinggul pengantin
nampak sedikit ketat dan menampakkan bentuk pinggul.

Jadi salah satu cara untuk keselesaan diri.
wieya nak DIY sendiri veil bertandang. Kenapa veil bertandang
dan bukan veil resepsi. Sedangkan veil nikah wieya dah stori kan..
Sebab veil resepsi dah selesai siap. Tak DIY pun ;p
In Shaa Allah review lepas wedding je nanti..haha

So yang problem untuk veil bertandang :')
nak DIY laa..Baru la ada rasa feel buat sendiri kan..
yang veil resepsi dah puas hati dah. Simple but eksklusif. Gittu..

veil bertandang idaman kalbu adalah ala-ala veil keknis time bertunang.
hope DIY wieya menjadi la hendakNya.
Beli kain. Hantar kedai jahit tepi dan jahit lace dan manik..teehee
Rasa agak nampak mudah. tapi kita tengok nanti hasilnya macam mana ya ..hehehe

Cantik kan..veil berjurai macam tu. sopan like princess.

Doakan wieya dapat cari warna kain veil untuk majlis bertandang
dan  harapnya angan-angan dan impian menjadi kenyataan.
 Memang trend kan tudung keknis ni..Lembut dan sejuk je kain nya. Hee
tak sabar nak feeling princess jugak nanti..
Nanti wieya update teaser bila dah nak dekat wedding nanti ek
Moga baik-baik saja, Dup dap dup dap counting hari..phew!
:)

6 comments:

  1. Replies
    1. hehehe.. ^___^ @Dalila Samsudin

      Delete
  2. Moga semuanya berjalan lancar :)

    Kami doakan berbahagia hingga ke syurga

    -lurimatravel

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin ya rabbal alamin.. terima kasih atas doanya @Lurima Travel ;)

      Delete
  3. Cikna dah lepas, serius masa meniti hari nak nikah ritu xde rasa papepun tp Alhamdulillah semuanya selesai.....;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur Alhamdulillah @Cikna :) Tahniah..

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi