Tuesday, 13 October 2015

Idea Wedding Pillow Ring

Selalunya kalau dulang hantaran untuk ring..
Mesti ring tu letak dalam kotak kedai emas bagi tu kan...
alahai macam bosan kan...why not kita change sikit, 
kita gantikan box baldu tu dengan pillow yang kita DIY..
Mesti sweet kan...wieya google sikit gambar contoh pillow ring/ bantal cincin
Jenis pearl, tampak eksklusif :)

Ni jenis bantal bersulam. Sangat berseni :")

lace dan feminin.. ^___^

Ribbon and lace..awesome!

Tak sabar nak DIY..hikhikhik. Buat mana yang mampu ;)
Moga DIY wieya berjaya.. In Shaa Allah.. untuk cincin nikah bakal suami.
wieya sangat berminat nak ikut idea bantal cincin ni. Settle!
Mudah pun mudah. Then boleh buat kenangan seumur hidup..ngee
Loook exclusive sangat! Moga menjadi kenyataan.

11 comments:

  1. semoga berjaya! dah siap nanti boleh la share gambar hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih @Lenne Zulkiflly ! :) In Shaa Allah nanti share gambar..hee

      Delete
  2. waah,cantikk,semoga berjayaa ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan.. Kite pun geram.. @amira faqihah. Terima kasih ye!

      Delete
  3. cantiknya wieya..aihhh kita yg dah kahwin pun naik geram ni ha..hehehe
    aci x request ngan husband utk cincin annivesary ke??

    moga DIY wieya BERJAYA ya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih puan @rubiah kadir :) aci laa request cincin aniversary tu akak ;)
      cepat2 request..hehehehe

      Delete
  4. wow, comel2. rasa mcm tak pernah dgr pulak pasal pillow ring selama ni, hehe. Selamat ber-diy :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih @Mialia Amelia ..ni first time dengar kan? :)
      best untuk DIY kan..hee. Jom cuba sesama..!

      Delete
  5. cantik! besnya berDIY hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yang wieya berkenan tue @Hazirah CW sebab cantik sangat..hehe.. best2!

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi