Tuesday, 13 November 2012

Cuti Bersama Tarikh² yang Cantik :')

Assalamualaikum dan Salam  1 Malaysia..
Memandangkan hari ni ramai sangat bercuti sempena Deepavali.
wia nak ambik kesempatan nak ucapkan Happy Deepavali 
untuk sahabat kaum India yang menyambutnya.
Itu lah uniknya Malaysia kan ;)

Lama tak update, banyak stori nak cerita.
Tak tahu nak mula dari mana ye. Hikss
sebab rasa semua nak dikongsikan dengan kalian.
Sebab 3 hari berturut² memang wia tak sempat nak 
kemas kini blog..Hanya sempat log in sekejap kot.

 
Suka wia  nak bagitau kalian yang wia suka tiga tarikh yang cantik itu..
Baru saja lepas. Dengan itu jga ramai yang ambik kesempatan
cipta tarikh bahagia dia hari bersejarah.
Tarikh itu adalah 10.11.12 ;)
11.11.12 dan 12.11.12..hee. Naiss kan.. 
Cantik nombor tu. Ohsemm!!


Kepada para pengantin baru yang baru bergelar suami isteri
ai nak ucapkan Selamat Berbahagia hingga Syurga :)
Tahniah buat kalian..Wia tumpang heppi..
memang ramai yang pilih tarikh itu sebagai tarikh terindah..
wia sendiri ada cerita tersendiri untuk tiga² tarikh berkenaan.

Nanti wia stori satu per satu ye..
Sebagai pelepas rindu..Wia kemas kini belog kesayangan.
dengan entri ini.. Rindu nak berblogging.
Misi selepas ini, cari kerja secara gerila! :'D
Senyum puas* Heee.........
:)

2 comments:

  1. cantik nombor tu. kalau kawin best ni. hikss..:P

    ReplyDelete
  2. jgn lupa cerita ya. saya nantikan cerita kamu sis . :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi