Friday, 9 November 2012

Tudung Bawal Tetap diHati ;)

Assalamualaikum dan Salam Sayyidul ayyam :)
Setiap kali Jumaat , perasaan yang 
datang semua indah dan berdebar..
Tak tahu kenapa..Sampai sekarang wia tak tahu jawapannya.
Rahsia Allah tak siapa tahu kan?

Sekarang nih trend dan style tudung sangat banyak.
Ibarat tumbuh slepas hujan kan?
Hambik dalam entri wia pun dah 
masuk ayat peribahasa bagai..Sangat bombastik.Hee

Seingat wia dari tudung bawal sampai la sekarang 
sampai tak terbilang punya banyak jenis tudung yang keluar di pasaran.
yang terbaru (half moon shawl) kut.

Credit picture by Google :P
mungkin ada yang lebih terbaru wia tahu tahu. Maaf ye.
Jujurnya dalam banyak banyak tudung yang keluar..
Mesti wia cuba tudung tu.. Memiliki nya sekali pun sudah mencukupi.
Kunun nya nak merasa la kan.. haha.
Alamatnya banyak jenis tudung yang tersangkut di penyangkut Shawl 
di bilik tidur wia...Milik wia sorang. Gemar kata nya.

Tudung bawal ;)
Itu zaman belajar. Memang gila tudung yang baru² nih.
sekarang dah stop beli sebab mak cakap membazir
kalau beli banyak ² tak pakai buat apa kan?. Astaghfirullah..

Apapun kan.. Biarlah apa yang style tudung yang keluar..
Tudung Bawal tetap dihati wia.. Hee
Jauh disudut hati,  semua jenis tudung memikat jiwa.
Selagi ia menutup aurat..Cantik dan memikat.

Tudung bawal nampak ayu dan polos. Noktah
Doa yang baik²..Berbuat yang baik²..
insha Allah dibalas Allah yang baik²..
:)

8 comments:

  1. akak pun masih pakai tudung bawal gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kita kan :) Tudung Bawal lover..hee

      Delete
  2. CP pown bli banyak shawl dan akhirnya berakhir kat penyangkut je .. hehehe ~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..wia pun dah jarang pakai shawl :(

      Delete
  3. saya pun suka tudung bawal..hehe:)

    ReplyDelete
  4. Samela kte wia.sha pon ske tudung bawal jgk.tudung lain x sesuai ngan muka.huhuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a;0 manis je bertudung bawal kan ;)

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi