Thursday, 29 November 2012

Streamyx - Seminggu Tak Bersua ;)

Assalamualaikum dan Hai semua !! :)
Rindunya kat belog nih..
Seminggu juga tak dapat jenguk belog dan berblogging
sebab line tenet kat rumah terputus 
dek orang belakang rumah buar renovate
Sabar aje lah -____-"
Tapi yang penting, kini dah kembali laju
Streamyx yang ayah guna RM65 sebulan nih.
Dari dulu sampai kini..hehe..
I LOVE STREMYX than broadband ;p

Sekarang rasa macam mood cerah setelah lama suram
sebab semingggu sunyi tak dapat baca
entri² best rakan² blogger...
wia suka sangat baca belog yang sweet ;)
Ok selepas nih dah boleh sambung cari kerja
dan berbelog- walkingg sana sini..Hikhik

banyak sangat yang nak dikongsi bersama kalian tau 
Even seminggu tak dapat online kat PC..
tapi wia ada juga online guna BB (Blackberry)
tapi tak sepuas online guna PC..boleh tengok besaq gedabak
Kalau skrin fon macam terhad gittu.. uOols fahamkan..

 
Terima kasih yang komen beloh wia pasal
entri konvo tu. Macam² komen ada ek..
Yang penting..Semua tu dah selesai.
Fasa lain tak sudah² lagi nih.. Gurlp *
Dah lama menganggur....
#Doakan wia cepat dapat kerja tau kalian. Ameen
:)

3 comments:

  1. salam
    Tirana aduka dtg bertanya khabar di awal pagi jumaat yg tenang

    ReplyDelete
  2. amin ~ CP pown pakai streamyx , memg laju , tp CP yang bayar rm90 tuh , hehehe ~

    tapi kekurangan streamyx nih , dye kerap gk rosak ..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi