Thursday, 1 November 2012

November.. ❤ Muhasabah :)

Assalamualaikum dan Salam keceriaan :)
Terasa lama tak update belog.
malas plus tak ada mood nak menaip sebenarnya.
Sebelum tu, hai November! :)
Dah masuk bulan kedua penghujung tahun.
Cepat sangat masa berlalu.


Dalam  diam tak diam banyak perkara yang berlaku.
Nak bercerita satu per satu memang panjang la kan? :P
tapi insha Allah ada masa wia akan kemas kini sikit²..
Rindu nak berbelog sangat sangat.
Banyak yang nak di kongsi bersama.
Menaip dan meluahkan dalam entri
selalunya kena ada feel baru best nak berblogging. Hiks

Insha Allah lepas ni wia akan selalu update belog.
Sebab rindu nak baca belog kalian jugak.
tapi ada ke yang baca belog wia ni ye? --"
kalau sudi tu terima kasih sebab 
masih lagi setia pada belog ni..hehe
tak bnyak nak di taip kali ni..
cukuplah sekadar mengatakan yang 
]ujian dari Allah ada dimana²..
Syukur dan redha menerimanya yang utama.
Sekian...Jumpa di lain entri. ;)
P/s : wia letak lagu zikir dalam belog.
Penyegar halwa telinga..
sambil munasabah diri..Insha Allah :')

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi