Thursday, 13 June 2013

6 BE dari Nuffnang! ;)

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum :)
Fiuhh! Lamanya wia tak menaip dalam blog kesayangan ni..Hikhik.
Sibuk betul minggu ni. Alhamdulillah..

Banyak yang nak dikongsi bersama.
Syukur..Semuanya berita menggembirakan.
Sambut bulan Sya'ban penuh keberkatan.
Sampai sekarang terasa sungguh nikmat kurniaan Allah..


dan saja-saja online, buka akaun Nuffnang.
Masha Allah BE menari-nari dalam blog. Rezeki bertambah.
tengok sampai 6 BE. Harap lama la menari kat sini.
Boleh tambah income lelaju. Ye rasanya BE ni baru masuk ni
sebab tu CTR baru beberapa peratus, Hee

Nikmat sungguh bulan Syaa'ban.
wia suka sangat. Sebab banyak perkara yang dipermudahkan.
Rezeki datang berlipat kali ganda.
Ya Allah aku merasa kasih sayang dariMu.


Yeay!! macam yang sedia maklum wia dah pegi interview SPA.
so, nanti wia cerita pengalaman tersebut 
dan banyak lagi kegembiraan
yang hadir sepanjang bulan Syaaban yang barokah.
Harap berterusan dalam bulan-bulan yang mendatang.


amin..amin amin yang baik-baik
Allah hadirkan dalam diri bawa kebahagiaan dalam diri.
so sangat teruja nak dikongsi bersama kalian.
In Shaa allah entri esklusif satu per satu..
kalau masa mengizinkan..Hehe

5 comments:

  1. Dapat BE memang best, terkadang amaun tidak sebanyak mana pun! tapi perasaan puas hati.. sikit2 lama2 jadi bukit :)

    ReplyDelete
  2. bagus la dpat BE
    http://www.kucinghitam.net/#axzz2VyDdSnxY

    ReplyDelete
  3. hai dear..mama si kembar datang ni..hehe

    tahniah taw dpt intview SPA, insyallah ada rezeki tu ;)) apa pun pastikan sntiasa hdup dlm ceria ok..mmuaah

    ReplyDelete
  4. tahniah.. semoga terus murah rezeki.. :D

    ReplyDelete
  5. wah. byk tu. moga makin bertambah nnt yea

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi