Monday, 3 June 2013

Bertukar Wallpaper dan Header Blog ;)

Bimilillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum 
hari ni terasa nak tukar background blog lagi..
Kemudian alang-alang dah tukar 
wallpaper tukar la sekali header blog. Hikss

Sebenarnya wia tak tahu nak hapdate apa..
Kang hapdate pasal wedding memanjang..Jemu pulak kan? ;p
Serius minggu ni dan minggu lepas, banyak jemputan walimatus.

Al-maklum laa cuti sekolah..Hee
Cuti sekolah dengan kenduri kawin 
memang sinonom dengan orang Melayu.
Best sangat tengok. Kalau dalam instagram 
dengan blog mahupun Facebook
memang penuh gambar kawin yang di upload.
Seronok tengok sebab tumpang gembira orang.

Dalam entri lepas, banyak yang tanya bila lagi time wia?
Oh soalan familiar pada anak dara dah 20-an.
Bila nak kawin? Bila nak tunang?
yippy, seronok ada yang ambik berat :)
Bila tu hanya Allah yang tahu..
kita hanya merancang dan Allah yang menentukan.

Sebenarnya petang ni wia sangat bahagia..
Sebab ada kata-kata si dia yang buat hati ini rasa..Allah..
Terharunya.. Moga hubungan ini berkekalan. Amin.
Siapa yang tak seronok lihat orang lain bahagia kan?

In Shaa Allah suatu hari nanti.
Ok blog nampak kemas sikit walaupun 
ada yang masih perlu diperbetulkan ;)
Selamat berblogging.....

1 comment:

  1. sama lah macam kita ni. Orang dok tanya bila pulak turn nak naik pelamin. Kalaulah kahwin semudah buat ABC, lama dah kahwin. Berdoa je lah banyak banyak kan :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi