Wednesday, 5 June 2013

Cipta Semangat Luar Biasa! ;)

Assalamualaikum dan Bismillahirrahmanirrahim 
Kadang-kadang rasa nak marah pulak dengan abam pos laju.
Sebab lambat sangat sampai walaupun katanya di jamin sampai esok.
Hati ni dah la macam-macam rasa. Faham ada yang makan
 masa sehari dua hormon badan pun dah tak menentu..
Harapnya cepatlah sampai barang yang dikirim. Huhu

Ok taknak cerita perkara yang tak best sekarang masuk stori yang best-best.
Rasanya bulan Jun bulan rezeki buat wia
sehingga bulan Ramadhan depan. Harapnya macam tu la
walaupun sambilan. Tapi pengalaman tu yang penting..
eh wia dapat job sambilan.. In Shaa Allah..
minggu-minggu depan makin sibuk. Ecece..



Dengan interview dan kursusnya lagi..
Hiyakk!! Chaiyok-chaiyok dawia!! 
Perempuan dan multi-tasking tak penah nak berpisah. Hiks..
Kadang masa lenggang betul-betul lenggang..
tapi pabila masa sibuk. Memang sibuk betul.
Perancangan Allah sangat comel ;) Subhanallah...

Bersangka baiklah dan berlapang dada. InsyaAllah hati kita akan tenang dan tak ada rasa marah serta dendam ツ

|| Kadang kadang apa yang kita mahu tak dapat, 
tapi apa yang kita tak mahu itulah yg kita dapat || 

1 comment:

  1. "perancangan Allah sangat comel".. suka ayat tuh.. ;)

    good luck in whatever you do, kak dawia! :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi