Thursday, 6 June 2013

Salam Isra' Mikraj :)

Bisimillahirrahmanirrahim dan assalamualaikum ;)
setiap hari bertambah dugaan.. Alhamdulilah.
Allah sayangkan hambanya.
Cuma hari ni banyak bersabar dan terus bersabar.
Mungkin itu yang terbaik.

Pejam celik pejam celik hari ni dah 27 Rejab 1434 H.
Salam Isra' Mikraj buat muslimin dan muslimat.
Tinggal kurang dari 33 hari nak sampai ke bulan Ramadhan.
Sangat tak sabar rasanya,, *mata bersinar*

Eh sebenarnya wia update belog nih sambil-sambil buat persiapan.
Persiapan sikit nak pegi interview. 
alang-alang dah buka belog. Terasa nak menaip. Rindu..

Tak sabar nak habiskan 2 minggu nih.
Lepas tu dah tak payah fikir apa-apa dah.
wia bukanlah seorang yang strees juga kadang tu
macam hilang sabar dan hot temper sikit ja.
Kalau dah lepaskan alhamdulillah memang cara berkesan.

 
Lain orang lain cara stress dia..
macam orang disekeliling wia sekalipun. Mereka ada cara tersendiri
untuk atasi masalah stress. Sebenarnya 
wia bukanlah dalam keadaan tertekan
sekarang. Cuma cam tak ada perasaan
belum buat apa-apa persediaan. Sabar sajalah =P

Yang boleh terkeluar kata-kata stress tu teringat 
adik semalam stress nak VIVA presentation sampai tak tido malam
dan makan. Wia tak stress cuma tak suka kalau
orang bagi tekanan. Haa tu kot stress wia.. haha.

Ok tak ada apapun nak hapdate.
saja curi menaip. Biar ber-hapdate katanya. Sekiann..
nak shut down laptop dah.. Dah lama ON..
Rehat minda, rehat hati, rehat badan..
In Shaa Allah..kita mesti dalam keadaan tenang. ;)

1 comment:

  1. jgn la stress2 ye.. :)
    salam israk mikraj juga..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi