Wednesday, 27 June 2012

I LOVE Allah..I LOVE My World :)

Assalamualaikum dan Salam keceriaan.
 Lamanya tak update pasal makan² kan..?
Sesungguhnya pabila waktu belajar wia banyak update pasal makan.
Nak² dalam fesbuk. Sampaikan ada yang yang cop wia kuat makan.
Tapi memang betul pun ;)

Sampaikan apa saja yang makan sehari tu diupdate..Hehe
Seronok sebenarnya..Tak kisah la apa orang kata, yang penting rasa puas hati..Sebab buat apa yang kita suka, memang best ! :D
Cuma sekarang wia tak sempat nak update.
Kalau ada pun tak sebanyak dulu..
 
Rindu pulak nak update pasal makanan kan?


Insha Allah lepas ni nak update laju²..
Cuma sekarang wia rasa bersyukur hari ni dah turun hujan.
Dan inilah sebahagian dari petikan status para sahabat fesbuk
yang rata² bersyukur dengan hujan yang turun dengan lebatnya.
Menyejukkan alam nyata ini :) Subhanallah..

Guruh bertasbih dilangit.
Sebenarnya waktu hujan ialah waktu paling best untuk solat dan beribadah kpd Allah SWT . 
Hujan rahmat mengiringi dalam perjalanan pulang dari sekolah, walaupn basah kuyup, alhamdulillah sejuk.
 
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥
♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥
♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥
♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░░░░░░░░░░░░░░░░▌║▐░░░░░░▀▀░░░░░♥ ♥░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▀▀░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░░░░░░░░░████░░░██░░██░░░██░░░░░♥ ♥░░░░░░░░░██░██░░░██░░██░░░██░░░░░♥ ♥░░░░░░░░██░░██░░░██░░██░░░██░░░░░♥ ♥░░░░░░░███████░░░██░░██░░░██░░░░░♥ ♥░░░░░░░░░░░░███████████░░░██░░░░░♥ ♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥


Bersyukur...Cantikkan perkataan yang terlakar di atas..
Kalau uoOls perasan ada perkara yang baru yang muncul dalam blog wia..
Hehe..Ce teka..Ce teka..

Ps : I LOVE ALLAH
I LOVE MY WORLD

1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi