Wednesday, 20 June 2012

Soft Colour Now in Myblog :)

 
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.
Mood awal pagi dah teruja dengan pelan nak bertukar wajah blog.
Alhamdulillah, pelahan² edit sana sini.
..Try and Error.. 
Memang nak kekalkan header yang masih baru tu..


Cuma wia tukarkan kaler background.
Bertukar mood sikit alang² tengah tak berapa nak sibuk ni..Hiks
lagipun wia nak masukkan Fanpage ni lagi cantik kalau background blog kaler putih
Suci bersih gittu. Kali ni wia lebih tekankan pada warna lembut.


Buat sendiri, pening sendiri.
Puas hati dengan kerja sendiri.
walaupun tak kreatip mana pun ;p
Syukur blog wia kini berubah wajah dalan 90%.
dan tersenyum keriangan dengan hasil sendirik.
ok nak masuk dapur masak dulu.
Jumpa lagi kalian. 
Welcome my new view blog

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi