Tuesday, 12 June 2012

Senarai Nama Tersedia ;)

..Assalamualaikum..
Alhamdulillah, akhirnya wia dah dapat cetusan idea
untuk business wia..Syukur..
Setelah lama berfikir²..Harap ianya jadi kenyataan.
uoOls pun kena support ye.

Sekarang wia tercari² nama yang sesuai sebagai pilihan.
Harap sesiapa yang terbaca dapat berikan pandangan..

1. CarlRa Wordrobe
2. dRazueL co.
3. De’Love Stuff
4. CuteItLove HouS
5. AddaFluffy Collections

Secara peribadinya ini senarai TOP 5 nama yang menjadi pilihan..
Tunggu stok dan apakah barang yang ingin wia bisness kan. :)
Doakan yang terbaik buat wia ye uoOls..







Mula dengan pemilihan nama.. Insha Allah, doakan wia boleh jadi seorang business Girl yang sukses. Besar harapan wia apa yang dirancang jadi kenyataan =)


Semangat berkobar² mengharapkan sokongan uoOls..
Nantikan ye semua.. Tak putus² berdoa harap semuanya berjalan lancar.
Amin Ya Rabbal alamin.

7 comments:

  1. Congrats...moga berjaya..

    ReplyDelete
  2. wia, akak suka nama no 3

    ReplyDelete
  3. Saalam. mestilah no 5.addafuffy. sangat kawaiii. hehe. samalah. bru nak mule bizness tapi tak tahu nak cari brg kt mne. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..hehe terima ksih ye.
      awak nak berbisness apa? ;)

      Delete
  4. oh sama2. saya nak business baju ke. yang libatkan perempuan laa.skarang pon tgh nak jd dropship agent. bukan taknak kuar modal. tapi takut masih baru lagii. nnt tak pulg modal. hehe.wia nak bisness apa? ^^

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi