Sunday, 30 September 2012

Akhirnya Memilih Kanta Lekap, Jom Pilih Warna ;)

Assalamualaikum dan salam keceriaan buat kalian ~
wia sekarang tengah survey pasal Contact lense
 atau bahasanya kanta lekap sekarang nie
Mencuba sesuatu yang baru katanya  ;)

http://4.bp.blogspot.com/_heL_Lw9R_1U/S7J5UvBNKPI/AAAAAAAAAIg/3CUoPgey1cQ/s1600/freshlook-color-contact-lenses.jpg 

Mungkin ramai di luar sana yang dah pakai kanta lekap ni dah lama dah.
bagi gadis berkaca mata macam wia ni..memang patut pun tukar imej
kalau dah ada keberanian nak pakai..betul tak? :'P
Rasanya umur 23 tahun ni dah patut cuba tukar imej..Heheh
Sebelum ni dah teruja dah, tapi tak berani.

Jadi tengah survey nak pakai yang biasa transparent atau yang warna.
Mak ayah pun dah bagi green light :'D
Si dia pun dah mula cadang² kan warna pilihan.
Insha Allah nantikan warna apa yang wia beli dan kongsikan dengan kalian ye.

Teringin juga nak tengok perubahan imej diri sendiri.
Tak sabaq walaupun masih takut²..
Pilih dan beli di kedai optik yang sah
dan bukan nya secara online mahupun di kaki lima.
Cara penjagaan juga penting supaya tidak merbahayakan mata.

P/s : Alhamdulillah, hari ni wia dapat berita 
blogger ain syg mengandung baby twin ~
tumpang heppy untuk awak ain.. :') bertuah badan..

2 comments:

  1. Sy suke jugak pakai lenses..tp selalunyer akan pilih colour brown..mcm natural gitu kan..(^______^)..

    ReplyDelete
  2. haah..cantik kan (^_______-)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi