Tuesday, 18 September 2012

Gadget di Hujung Jari =)

Assalamualaikum dan salam ceria..
Rindu nya nak berblogging.
Sejak² broadband  dah terminate
tak sempat nak update blog laju² ..
Untung nya siapa yang ada Samsung Tab tak pun Galaxy tab..
Bila² boleh on dan menaip blog ;) * Jeless

Siapa tak teringin kan?
Lain la ada duit berkoyan koyan ='P
Insha Allah belum ada rezeki nak 
pegang menda canggih dihujung jari tuuu..Hiks.
kalau ada yang hadiahkan memang terharu sangat..Haha

Wia pengalamn guna tu penah la. *Hak orang cuma pinjam yang sepupu.
Sendiri² tunggu la setahun dua baru boleh merasa. Haha.
Kadang² gajet ni pun maca bermusim tau.
Contohnya dulu masa Blackberry keluar..
Ramai lah yang beli dan guna sampai sekarang.
Tapi bila dah keluar tab dan Iphone.
Berdesupp juga orang yang beli dan guna.
Memang teknologi maklumat betul zaman sekarang kan?


samsung-galaxy-tab-vs-apple-ipad

Semuanya sentuh skrin. Sampaikan bila pi McD, KFC atau 
restoran makanan segera yang seumpa dengannya..
budak² tadika main sentuh² skrin main game rupanya! Ouhh..
Bertuahnya mereka. Kadang tu yang umur dalam lingkung
 6 tahun ke bawah pun ada main menda alah terkini tu..
 
iPhone 5: all the news confirmed
Memang milik ibu ayah mereka, tetapi awalnya mereka dah terdedah.
Zaman memang maju ke depan.
Tahun² mendatang cemana pulak agaknya ye
Zaman anak² wia kelak. * fikir dan bayangkan
P/s : blogvespaking time..Yabedabeduu!!

4 comments:

  1. 2 lah..sya pun nak juga,,hehehe..yg free kalau beli sendiri fikir banyak kali..

    ReplyDelete
  2. sekarang ni ad iphone5 plak ;D
    teringin sgt nk merasa pakai gadget2 cmnih xD

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi