Friday, 28 September 2012

Jom Setia bersama Nuffnang :)

Assalamualaikum dan salam penghulu segala hari :)
lama tak log in Nuffnang..terasa tak familiar pulak.
Memang dashboard Nuffnang nampak kemas sekarang
tapi wia yang tak faham sikit macam mana nak tau kita ada BE ke tidak
wajah baru Nuffnang tu memang wia dah lama tahu..
Cuma bila bukak sekali sekala..
rasa yang lama lagi seronok -_____-

Bila kita dah lama terbiasa yang lama tetiba bertukar..
Nak sesuai kan diri tu ambik masa sikit.
Sekarang dah ada Nuffnang X sesuai untuk 
yang selalu online guna mobile.
wia tak cuba pun lagi. Insha allah nanti² agaknya.
earning Nuffnang wia pun naik ciput je sekarang.
Mungkin jarang naik kan trafik.



Lepas ni nak rajin update dan blogvespa la blog
kawan² yang aktif.. Yang tak aktif bukan taknak cuma
kena pilih juga nak letak link kita kan.?
Takut nanti yang banyak masuk adalah ads ja..
Tak berapa gemar sikit... Wah terluah banyak pulak
sudah cukup sudah :P

Blogging ni juga sumber pendapatan juga bagi wia
yang belum ada kerja tetap yang kukuh kewangan nya. teehee
So, lepas ni dapat naikkan lagi pendapatan dari Nuffnang.
Nuffnang mudah tak perlu kekerapan klik untuk naikkan earning.
Insha allah nak terus setia dengan NUFFNANG ! :'D

i love nuffnang

P/s : Ramai juga yang suka wajah baru
Nuff yang lebih laju berdesupp dari dulu
 :)

1 comment:

  1. salam dawia,
    Bab nuff kena blajar banyak dgn dawia ni..erm kalau sudi nak tunjuk ajarkn ta
    TA singgah pg minggu membawa entry baru

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi