Friday, 14 September 2012

Surat Layang dari Unisel :)

Assalamualaikum. Salam penghulu segala hari :)
Hari ni dah seronok pula tengok gambar orang bertuanng, nikah dan kawin..
Dah pasal apa pulak kan.? Seronok tengok.
Cantik² semuanya. Dalam berblogging pun
kadang wia termasuk juga dalam blog B2B..Hehe..

Ok bukan itu yang nak dikongsikan pada entri kali ni..
Tengahri semalam wia dalam surat cinta dari posmen.
Jeng jeng jeng.. Tiba² dapat surat dari Unisel..
Buka dan terus tengok.. Mana tahu kena 
bayar hutang tertunggak ke kan..
Dan rupanya......... Hikss * baca sambil senyum

Alhamdulillah :') Lama menungu dan akhirnya..
Merasa juga nanti..Insha Allah bulan depan..
Sama ada 13, 14 atau 15 Oktober..
sebulan dari sekarang ;)

Doa²kan ye.. Belum ada satu pun persiapan yang dibuat.
Baju, kasut apa pun belum.
nak pakai yang ringkas tapi cantik.
Kena la buat persaiapan kan? Dalam masa yang sama. Berita baiknya.
Wia dah pun pegang streng kereta. Teehee ='D

Lepas ni boleh la pegang lesen D pulak.
Biar lambat asalkan selamat. Amin ~
Ini la dua berita baik yang nak dikongsi bersama pembaca.
Sekian. *maaf sekarang wia jarang on9.
so tak selalu pegi jalan² blog..
:)

7 comments:

  1. wah lepas dh ble jalan2 lah kan..hehehe...click nuffnng kat cni

    ReplyDelete
  2. convo??bulan depan? sya 20.9 ni..dekat pulau pinang..doakn sya..hee

    ReplyDelete
  3. wahh syoknye, tahniah tau! :D

    ReplyDelete
  4. Wia dah nak konvo eh? Sori tak tahu pape sangat pasal Wia sebab first time jejak si i.

    ReplyDelete
  5. Anonymous12:51 pm

    transkrip sy belum siap.mcm mana nk konvo.sedihnyaaa

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi